Jdi na obsah Jdi na menu
 


VIZE BUDOUCNOSTI

24. 11. 2013

1.jpgChtěl bych tě teď poprosit o jednu malou věc. Nadechni se a vydechni, uvolni se a na malou chviličku odlož svůj kritický rozum a skepsi. Dovol si na krátký moment vklouznout do světa fantazie, kde je všechno možné a nic není nemožné. Nepřestávej číst jenom proto, že ti nějaká myšlenka přijde absurdní nebo utopistická, ale vrať svou mysl do dob, kdy pro tebe bylo všechno představitelné, a čti dál. Nechci po tobě nic víc, než abys na okamžik vpustil do své mysli jednu možnost, byť by se zdála sebenemožnější.

Je nedělní odpoledne, sedíš v obýváku a popíjíš kávu po dobrém obědě. Posloucháš příjemnou hudbu, venku krásně prší a zvuk bubnujícího deště na okapu ti připomíná, jak se máš skvěle, že jsi doma a zrovna nikam nemusíš. Když v tom ti zazvoní telefon a na druhém konci drátu se ozve tvůj kamarád, který ti plný vzrušeného nadšení říká, ať si okamžitě pustíš televizi. Jeho tón je tak naléhavý a pronikavý, že tě ani nenapadne váhat, pokládáš telefon a zapneš televizi. Na obrazovce stojí MIMOŘÁDNÉ VYSÍLÁNÍ. Začínáš cítit zvláštní druh napětí a vnitřního chvění. Omylem stiskneš tlačítko a přepneš na další kanál, kde k tvému ohromnému překvapení vysílají to samé: mimořádné vysílání.

Neznámá mimozemská civilizace oznámila, že v následujících dnech navštíví planetu Zemi a její obyvatele. Přichází v lásce a v míru a s dobrými úmysly. Její zástupci se postarali o to, aby žádná vláda nebo vládní organizace nemohla tuto zprávu zadržet, a také se krátce představili: Přichází z planety, kde její obyvatelé velmi podobní lidem dosáhli vysokého technického, morálního a duchovního stupně a přicházejí na Zem, aby nám pomohli urychlit náš vývoj a zachránit nás před zkázou, která nám hrozí.  Chtějí nás naučit, jak získat a využívat neomezenou energii, a pomoct nám s výstavbou technologií, které je k tomu zapotřebí. Nic od nás nechtějí ani nepožadují, naopak přichází proto, aby nám dali a ukázali to, co ještě neznáme. Je oznámen přesný čas a místa jejich příletu a lidé jsou vyzváni, aby nepanikařili a vyčkali na další události, které pro ně budou jen příznivé.

V několika následujících dnech vládne na Zemi ohromné vzrušení. Celý svět nemluví o ničem jiném. Velké korporace a vlády se křečovitě svíjejí strachem, protože se bojí, že nadešel konec jejich vládnutí. Někteří lidé jsou v nadšeném očekávání, jiní propadají depresím a strachu z neznáma. Nicméně poselství a forma, jakým se tato civilizace představila, dává všem rozumným lidem tušit, že jde skutečně o vyspělejší rasu, která přichází s dobrými úmysly.

Nastává den D a vesmírná delegace přichází na Zem. Místa jejich příletu jsou v obložení médií i přes velkou nevoli vlád a korporací, kterým velmi vadí, že nad nastalou situací nemají žádnou kontrolu. Zájem lidí je ale tak enormní, že ho nemůže nic zastavit. Zpočátku byly sice tendence zakázat médiím vysílat jakékoliv informace spojené s touto bezprecedentní událostí, ale v lidech se něco hnulo, mnoho z nich překonalo strach a zrodila se v nich nová naděje, která jim dodala odvahu postavit se svým nadřízeným a pro některé z nich udělat poprvé to, co cítí, že je správné.

Celý svět napjatě přihlíží, když zástupci delegace v lidských tělech mluví znovu v přímém přenosu o tom, kdo jsou, odkud přicházejí a co přinášejí. Jejich znalosti vesmíru, energií a kosmických zákonů a spojitostí jsou dechberoucí. Vyzařuje z nich láska, dobro a pokora, ale zároveň budí respekt a jejich přítomnost a styl vyjadřování má hluboce uklidňující efekt na všechny, kteří je sledují. Během vysílání také ukazují některé ze svých přístrojů a dovedností s příslibem, že nám všechno ukáží a všechno nás naučí. Jejich podmínky jsou jasné a přísné: vše, co vás naučíme a co vám dáme, musí být volně přístupné pro všechny.

Nastává neuvěřitelně živé a nadějí prodchnuté období výstavby a spolupráce. Tisíce zástupců vesmírné delegace vstupují do všech sfér a oblastí. Někteří lidé se jich bojí a brání se, oni však nikoho nenutí. Ovšem mnohem větší procento lidí ze všech možných oborů cítí jejich moudrost a vyspělost a sami přicházejí, aby se něco naučili. Vesmírní zástupci představují koncept využívání neomezené energie a učí lidi, jak ji mohou získávat a implementovat do již existujících infrastruktur. Elektřina, plyn a nafta jsou brzy nahrazeny touto neomezenou energií. Z řad lidí se ozývají a přicházejí tisíce a časem miliony dobrovolníků, kteří se chtějí podílet na této kolosální restrukturalizaci celého systému. Volná a všem dostupná energie má ohromný dopad na ekonomiku, která se začíná nezadržitelně hroutit. Lidé začínají pomalu chápat, že s touto technologií a systémem nebudou již závislí na penězích, přestávají mít strach z budoucnosti a postupně začínají opouštět zastaralé a zkostnatělé systémy, ve kterých zůstávali jenom proto, aby uživili sebe a své blízké. Jak se nový systém a infrastruktura rozrůstají, začíná postupně vznikat volná distribuce jídla. Vesmírní zástupci přináší technologie do zemědělství, dopravy, zdravotnictví, školství a všech dalších odvětví. Díky neomezené energii a ochotě stále vzrůstajícímu počtu lidí se ze světa vytrácí strach z nedostatku. Energie, voda a jídlo jsou volně distribuovány a stále více lidí opouští své nesmyslné práce, ve kterých je už nic nedrží. Mají domov, vodu, jídlo a energii zadarmo, a tak začnou trávit čas se svými rodinami a po nějakou dobu nic nedělají. Když si ale dostatečně odpočinou a vstřebají novou změnu, uvědomí si, že je nebaví jen tak být doma a nic nedělat. Začnou si uvědomovat, že mají určité schopnosti, dovednosti a talenty, kterým se teď mohou volně věnovat, a tak postupně začínají vyhledávat nové organizace a místa, kde by se mohli rozvíjet a dělat to, co je baví. Tím, že vědí, že o všechny jejich základní potřeby je postaráno, netrápí se už tím, že za svoji práci nedostanou odměnu, a naopak chtějí přispět k tomu, aby každý mohl mít všechno, co potřebuje a zároveň dělal to, co je mu blízké a co ho baví. Rodiče už nenutí chodit své děti do školy a učit se nesmysly a místo toho vyhledávají „nové“ školy, které jsou zaměřené na rozvoj přirozených dovedností dítěte. Už není třeba strašit děti tím, že když nebudou mít školu, nebudou mít dobrou práci, tudíž nebudou mít dost peněz na to, aby se uživili. Nastává ohromná revoluce školství a vzniká kult individuality a osobního rozvoje. Každému je dovoleno být sám sebou a dělat to, co ho baví, a protože všude vládne klid, mír, harmonie a hojnost, lidé mají přirozenou potřebu dávat a pomáhat, protože už nejsou svazováni strachem a nedostatkem.

Banky jsou už zavřené a jejich budovy jsou přestavovány v potřebná centra všech možných zaměření. Miliony firem se rozpadly nebo nezvratně rozpadají. Telekomunikace je postavena na nové neomezené technologii a je všem volně přístupná. Za přispění neuvěřitelného nasazení, technologie a zdrojů zástupců vesmírné delegace ve spolupráci s dobrovolnou prací milionů a milionů lidí se vyrábějí přístroje, oděvy, potraviny, nábytek, které se postupně volně šíří mezi lidi k těm, kteří je potřebují nebo chtějí. Díky neomezené energii nikdo neztrácí. Lidé se učí trpělivosti a ví, že časem se dostane na všechny a že čím víc lidí se zapojí do tohoto systému, tím dřív bude zaopatřen každý člověk na Zemi, který o to požádá. Staví se nové ekologické domy a zároveň probíhá ohromná reforma již existujících domů, které všechny přechází na ekologický způsob fungování. Do vzduchu se již nevypouští žádné zplodiny, nikdo už netěží ropu a plyn. Příroda se začíná regenerovat a vibrace planety rapidně vzrůstají. Jsou vytvářeny instituce a projekty na pomoc přírodě ve zničených oblastech, na očištění vzduchu, vody a půdy, na léčbu psychicky i fyzicky nemocných. Lidé přestávají krást, závidět si a nenávidět se, protože už je neovládá strach, každý má svobodnou vůli a může se buď zapojit do tohoto systému, nebo z něj může pouze těžit, ale nemusí se do něj zapojovat. Neomezenost energie a vyspělý stupeň technologie a automatizace dovolují, aby „pracovala“ pouhá část populace, která tuto práci dělá proto, že chce, a ne proto, že musí. Celková nálada a atmosféra společnosti je k nepoznání. Po celém světě létají ekologické dopravní prostředky a každý člověk může neomezeně cestovat. Jediné, co musí udělat, pokud chce letět řekněme z Prahy do Sydney, je zarezervovat si na internetu místo. Všude na světě jsou udržovány a stavěny hotely pro cestující, které fungují na stejné bázi jako letenky a jízdenky – stačí si je pouze zarezervovat.

Díky neexistenci peněz a nemožnosti kumulovat majetek zaniká mnoho lidských činností. Lidé už například nemají potřebu vyrábět drogy, protože jediné, co je k tomu hnalo, byla vidina peněz. Ten, kdo cítí, že chce drogy brát, si je musí sám vyrobit, což většina lidí postupně vzdá nebo přejde na přírodní druhy pěstování, pokud stále cítí onu potřebu. Co se týče alkoholu, někteří lidé si dál doma dělají víno, slivovici, whisky atd., ale většinou jen pro vlastní potřebu a pro své blízké. Ten, kdo vyrábět alkohol neumí, se to buď musí naučit, nebo má smůlu. A tak přirozeným nenuceným způsobem se lidé začínají odvracet i od alkoholu. Nikoho už nemotivuje mít ohromný lihovar a vyrábět „chlast“ ve velkém, protože mu za to nikdo nezaplatí a on už na tom nezbohatne… Ale i zde vládne naprostá svoboda, pokud někdo chce mít lihovar, vyrábět alkohol a volně ho distribuovat, může.

Obdobná situace nastává i ve výrobě masa. Málokdo má totiž chuť a potřebu mít velký masokombinát a hromadně v něm zabíjet zvířata. Lidé se spíš vracejí k přirozenějšímu způsobu života, a pokud chtějí mít maso, pěstují si doma slepice, krávy, králíky a jestliže chtějí, tak je i jedí. Kdo žije ve městě a nechce si nebo nemůže pěstovat vlastní zvířata, tak bude jíst maso mnohem méně, protože se k němu tak snadno nedostane. A možná časem přirozeným vývojem lidé přestanou jíst maso úplně. A zase – možná ano, možná ne, nic není předepsané, ani zakázané. Jen nic už není poháněno vidinou zbohatnutí nebo motivováno strachem, a tak přirozený vývoj společnosti nabere úplně jiný, nečekaný směr.

V tomto novém uvolněném systému dál samozřejmě budou problémy, neshody a výzvy, které bude potřeba řešit, ale ke všem těmto problémům bude zaujímán úplně nový a odlišný postoj. Dobrovolní terapeuti a psychologové budou pomáhat lidem ve vězení s tím, aby se mohli začlenit zpět do svobodného života. Pokud někdo bude zabijácký psychopat, bude nadále potřeba izolovat ho od společnosti, ale bude mu věnována naprosto jiná péče a pozornost, než tomu bylo doteď. Ve spolupráci se zástupci vesmírné delegace budou vyvíjeny nové systémy léčby psychických nemocí, které budou založeny na hlubokém chápání lidského ducha a jeho vývoje.  Dobro v každém člověku bude den ode dne růst, protože jediný faktor, který blokoval rozvoj našeho vrozeného dobra, byl strach, a ten se postupně úplně vytratí.

Zbrojní průmysl se rozpadne, vlády ztratí jakýkoliv vliv nad lidmi. Nemůžete ovládat člověka, který má všechno, co potřebuje, a ničeho se nebojí. A když máte i vy všechno, co potřebujete, a můžete žít spojený život s lidmi, které máte rádi, nemáte ani potřebu někoho ovládat.

Po nějakém čase, až tahle celá ohromná změna z velké části proběhne a stane se z ní nová podoba společnosti, začnou lidé cítit stále silnější potřebu proniknout do tajů ducha. Od zástupců vesmírné delegace, kteří budou duchovně mnohem vyspělejší, dostanou možnost učit se o duchovních zákonech, duchovním rozvoji a pokroku. Lidé budou mít mnoho volného času a energie k tomu, aby zkoumali přírodu, vesmír, lidskou duši, aby skládali hudbu, kreslili, zpívali, tančili, radovali se. Masový zábavní průmysl se rozpadne, protože systémy, které ho udržovaly, byly založeny na kumulování majetku a peněz, a umění a zábava bude více decentralizovaná. V každém městě a vesnici budou společenská centra, kam se lidi budou chodit bavit, ať už jako diváci nebo jako účinkující. Díky volnému internetu a sdílení informací, hudby a videa budou dál na světě „celebrity“, které zaujmou velké množství lidí, ale jejich sláva bude živena pouze a jenom zájmem jejich posluchačů a diváků. Nikdo nebude diktovat a cenzurovat, umělci budou tvořit umění pro radost a ne pro vidinu úspěchu.

Bude existovat určitá replika vlád a úřadů, ale jejich jediným účelem a cílem bude zajistit, aby každý člověk měl a dostal vše potřebné. Její úloha bude spočívat v organizaci a distribuci pro blaho všech lidí. A také v nich budou pracovat lidé dobrovolně. Lidé, kteří rádi pomáhají, mají organizační schopnosti a dobré nápady, ti se budou dobrovolně hlásit na tato místa, aby mohli být společnosti užiteční. Pokud bude někdo pracovat v nové vládě nebo na novém úřadě, bude ho čekat pouze záslužná práce, žádné výhody, úplatky, ani nic podobného. Tím se to celé přirozeně vyselektuje a na takzvaných „vedoucích“ místech budou jenom lidé, kteří budou mít silné sociální cítění a vysoký morální kodex. Hamižného vychcánka už taková práce nebude vůbec lákat. A co se stane s hamižnými vychcánky? Nic. Zpočátku se budou snažit vymyslet, jak by mohli z tohoto nového systému profitovat, ale nakonec je nic nenapadne, protože tam, kde je vše volně přístupné, je nemožné lidi na něco utáhnout, pokud to pro ně není prospěšné. Takže takoví lidé to za nějakou dobu vzdají, pak si budou užívat svobody a pohody, že nic nemusí a ono už to samo o sobě je asi dost změní. Možná si mnoho z nich uvědomí, že celý život je hnal strach z nedostatku a snaha být lepší než ostatní, ale najednou důvody pro takové chování jsou pryč a oni vlastně nevědí, co dělat se svým životem. Všudypřítomná rostoucí harmonie a solidarita pak postupně ovlivní a přemění i nižší charaktery, neboť v každém z nás je zakořeněno dobro a síla davu v tomto případě ukáže svou světlou tvář a namísto aby lidi stahovala níž do bahna, je začne vytahovat výš ke světlu.

A pak jednoho krásného dne mohou zástupci vesmírné delegace říct: Svůj úkol jsme splnili. Naučili jsme vás novým způsobům myšlení a ukázali vám, jak je možné žít v hojnosti a míru. Teď už můžeme odejít a ponechat vás vlastnímu osudu.

Tak… Jak se cítíš? Jak na tebe působí tahle představa? Co jsi cítil, když jsi jí četl? Myslíš, že je úplně nemožná? Je ve vesmíru něco nemožné? Není snad vesmír plný energie a inteligence? Mám jenom jedno přání. Představ si ten ideální svět a dokresli si ho svým vlastním způsobem. Ujasni si, jak by vypadaly všechny ostatní věci, na které jsem zapomněl. Představ si svůj život v tomto novém světě a systému a vykresli si ho do nejmenších detailů. A pak, až tvoje představa pro tebe bude opravdu ucelená a budeš s ní spokojený, si řekni: TAKOVÝ SVĚT JE MOŽNÝ.

***

 

S radostí vám oznamuji, že v únoru 2016 vyjde moje první kniha.

Pokud chcete být informováni o jejím vydání a novinkách s tím spojenými, pošlete mi prosím e-mail na adresu info@janmendel.com a do předmětu napište slovo <kniha>.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Mám vize či vidiny

(Játrový knedlíček, 12. 11. 2023 12:55)

Ve snu jsem viděl scénku z Harryho Pottera, ještě dřív, než jsem ten film viděl. Taky jsem viděl (ve snu) podobu tetiného psa. Co si myslíte?

Takový svět...?

(Yveta , 17. 8. 2022 11:09)

Před 42 lety nás na SŠ v občanské výchově učila ředitelka, stará panna, stará, zakrytá komunistka. A takhle nějak, jak popisujete ideální svět, nám ona líčila komunismus. My jsme byli 2 kroky před tímto stavem, SSSR už jen krok. Věřte, v takovém světě bych žít nechtěla. Kdybyste dělal jen to, co chcete, myslím, že by to dlouho nebavilo. Člověk musí dělat i otravné věci, aby ty "zábavné" pro něj byly jakousi odměnou.

Sen o dokonalém světě

(Alena, 17. 8. 2022 8:31)

Dobrý den, článek jsme si přečetla a byl moc krásný. Při čtení mi vyskakovaly otázky. Pokud všichni budeme mít vše co potřebujeme - jídlo, oblečení, nábytek, domy a byty....člověk je od přírody nastaven - vlastnit a mít. Každý bude chtít mít vše své na úkor přírody.(a na tomto poli postavíme sídliště). Čím víc se má člověk dobře, tím víc plýtvá. Proč dojídat, proč opravovat, zítra si vyzvednu nové, čerstvé.
Můj názor je, že když má člověk nedostatek přemýšlí a šetří. A tím se vracíme do doby, kdy plýtváním s jídle byl hřích, kdy se lidé spokojili s dvěma páry bot a maso bylo jen v neděli.
Když se dívám kolem si přestavit, že bychom se bez demonstrací a hysterie dokázali uskromnit natolik, abychom tím pomohli přírodě a tím hlavně sami sobě. Bez hovadin proudící každý den z továren, které plní přeplněné supermarkety se dá žít, bez vzduchu ne.
Budu si přestavovat jak lidé rozebírají továrny a vysazují stromy a nechají i přírodu aby si sama vzala co ji bylo uloupeno. Ze skládek vznikne zdroj surovin, oceány budou čisté a plné ryb a všech těch mořských potvor :-). a každý strom a zeleň bude pro nás posvátným. Začneme být spokojeni s tím co máme. Budeme žít ve společenství (lavičky pře domy), pomáhání soused sousedu.
Přeji krásný den a děkuji za toto dnešní zamyšlení :-))

To už tu bylo...

(Hořeňák, 23. 7. 2019 7:32)

...a ti mimo(zemšťa)ni, kteří tuhle utopii hlásali, se jmenovali komouši

A co moc?

(Miroslav Vébr, 8. 6. 2014 21:09)

Celý článek pracuje s potřebou jako s jediným hnacím motorem lidské sobeckosti a hamižnosti...no jo, ale co agrese a potřeba druhé ovládat? Kam vymizí lidská potřeba vlastnit, být výjimečný a kam se ztratí touha druhými manipulovat, trápit je mít z toho příjemný pocit? Je v naší přirozenosti ubližovat druhým a vlastnit. Zavřete malé děti do místnosti, dejte ji pokrmy, hračky, dejte jim péči... za jak dlouho se objeví první neurvalý vůdce, který ostatním sebere, co se mu líbí ... těm, co se vzepřou, nabančí a těm co ho budou chválit, těm dá odměnu, půjčí jim na chvíli ukradenou hračku ... a je to všechno zase pěkně od začátku... lidé nejsou andělé... a co my víme o andělech :)

Re: A co moc?

(Jana, 6. 5. 2016 9:42)

Ano, tento vzorec spravania v sebe mame. Otazka je - odkial? Možno su zrkadlom toho, co k nim energeticky "a nevedome" vysiela prostredie. Zmen rodica a zmenis dieta. To ake mame myslienky sa premieta do nasho energetického pola a deti to vnimaju, prijimaju, opakuju a neskor tvoria. Strelba v rozprávkách je kazdodenna realita, podobne ako "byt vystrceny" k pocitacovej hre... nasa generacia je možno stratena, ale ta buduca, ktovie...?

Dekuji:-)

(Péťa, 23. 11. 2015 1:33)

Prave ted se ke me dostal tento clanek:-) malokdy neco doctu do konce ale toto me opravdu zahralo u srdce:-) dekuji:-)

Re: Dekuji:-)

(Péťa, 23. 11. 2015 3:21)

Tak jsem se snazila udelat par lidem radost a clanek jsem dala do par skupinek na facebooku :) lidem se to samozrejme libilo protoze tento clanek je uzasny:) vysledek? FACEBOOK MI ZABLOKOVAL ZVEREJNOVANI JAKEHOKOLIV PRISPEVKU VE SKUPINACH:-)
LIDI NEBUDME OVCE - SIRTE TENTO CLANEK A UDELEJTE LIDEM USMEV NA TVARI - POSLEDNICH X DNU SE SIRI JENOM STRACH POJDE UDELAT OPAK❤️ dekuji Péťa

úžasné

(taylor, 23. 11. 2015 2:00)

Právě jsem to dočetla až do konce,byl by to svět podle mé představy,ale opravdu stačí tuto myšlenku sdílet s miliony lidmi a může se stát a splnit,viz.kvantová teorie myšlení.Moc pěkný článek.Děkuji.Zase mě to naladilo příjemně,hlavně po dnešku,co se dělo v Bruselu.Děkuji!

Takovy svet je mozny...present

(Denys, 22. 11. 2015 22:19)

Jak mi bylo kdyz jsem to cet?
Takto to vnimam cely svuj zivot a premyslim kde se stala chyba , ze tohle co pisete v clanku takhle nefunguje? Prijde mi to naprodto prirozene... !
Super clanek!

Re: Takovy svet je mozny...present

(Helena, 23. 11. 2015 0:48)

Kde je chyba? Článek nepočítá s církvemi a náboženstvím. :(

reakce na článek

(Jitka, 8. 7. 2015 20:03)

Ano, člověk má mít ideály, má mít fantazii, srdce (duši)...už jsem tuto vizi někde četla. Ne, není nemožná, naopak, k tomuto by měla spět civilizace. Jen nečekejme že to za nás udělají ti hodní MZ :-) Vše musíme sami, jmenované atributy jsou již vynalezeny - volná energie apod. MY se musíme změnit, MY se musíme zbavit strachu, MY sami jsme tvůrci našeho života a zodpovědni za planetu. Universum odměňuje i snahu, ne jen výsledek. Tvořme! Nikdo nás nespasí :-), spasit se musíme sami :-)... anebo ne...je to vše jen na nás. Přeji pohodové dny
































Transformace společnosti není idea ale nutnost

(Míša, 8. 7. 2015 13:48)

Ahoj,

díky za ten článek. Těžko si představit, kam teď kráčíme, ale pokud budeme pokračovat, zanikneme. Transformace lidského vědomí je nutná, protože lidstvo řídí touha po bohatství a moci. Ale ta většina lidí jako já, jako Ty, jako my...ta chce přesně to, co jste napsal. Kdo pomůže obyčejným lidem, aby sundali klapky z očí a změnili hodnotu svých životů, aby posílili ducha a dosáhli štěstí dříve než je někdo znásilní, okrade nebo postřílí? A nebo jen zotročí díky finančnímu trhu, který ovládá svět? Musíme to zvládnout sami? To by bylo jistě hodně těžké a zatím si neumím představit, jak to udělat. A pokud by měl přijít někdo zvenku? Co se ještě musí stát, aby přišel? Je řada otázek, na které neznáme odpověď. Možná přece jen můžeme..začít každý sám u sebe, u své rodiny.

neomezená energie

(Pavel, 7. 5. 2015 10:30)

Ahoj,

plně souhlasím s tím co jsi napsal. Již je to pár týdnů,co jsem se začal zajímat. Zahodil jsem práci a byl doma,sebevzdělával jsem se a mohu říct věci které mi svým způsobem padli na dlan. No není nic krásnějšího,vše co si přeji přichází..Přišla nabídka na práci která mě bude naplňovat a pomůže lidem v této dnešní krizi. Avšak do doby než započne zvrat,který nám mnozí ukazují,představují.

Po pravdě věřím v nadpřirozené schopnosti,tudíž i na mimozemskou civilizaci. Jednou mi někdo řekl,že mimizemské civilizace jsou lidé z budoucna. Nevím co je na tom pravdy,ale dle mého jsou mimozemské civilizace v každém z nás,ano. Když umřeme zbyde z nás pouhý prach,to největší bohatství odejde a pak znovu vkzlouzne do jednoho z nás.

Co se týče dětí,jsou to nad inteligentní stvoření.vidí to co my ne,slyší to co my ne,vnímají vše,protože jejich mysl ještě není zkažená a má neomezené představy a fantazie.

Z toho bych chtěl odvodit,pokud zahodíme naše starosti,jakože se to dá,změnííme přístup k životu a věřte že ta energie přijde,ano pocítíme ji. Je to takzvaná božská láska,proč božská? protože právě duch v nás nám říká kudy a jak máme pokračovat. Z ničeho nic vám budou našeptávat.

NE nemyslím tím že vám někdo bude něco říkat,ale vaše srdce vám řekne co a jak dělat,pokud se budeme řídit srdcem a rizí láskou a budeme přijmat vědomosti svých předků,které jsou v nás a v které jsme doposud nevěřily. Tak věřte,že přijde vše i to nemožné. Vaše fantazie začne být realitou.

Díky za vaše přečtení doufám,že bude prospěšné.
Také děkuji Janu Mendělovi za krasné stránky.

Pro některé jsou bezvýznamné pro některé obsahují nevyčíslitelné bohatství.

vsechno je mozne!

(petulaj, 19. 12. 2014 11:22)

Moc pekna vize--nevim, zda se uskutecni--uvidime---
Libila se mi veta:
Svobodneho cloveka nelze ovladat..
Jo, myslim, ze je to tak...
Oni mozna neprileti, ale OSVOBOZOVAT se da vzdy
Mnoho stesti v tom preji!
.....

reakcia na článok

(Radana, 19. 5. 2014 15:25)

Dobrý deň, pri čítaní článku sa mi rozbúšilo srdce v príjemnom očakávaní, že "Lidé, kteří rádi pomáhají, mají organizační schopnosti a dobré nápady, ti se budou dobrovolně hlásit na tato místa, aby mohli být společnosti užiteční...Tím se to celé přirozeně vyselektuje a na takzvaných „vedoucích“ místech budou jenom lidé, kteří budou mít silné sociální cítění a vysoký morální kodex" - taký radostný svet a život by bol a bude plný radosti zo života, dobrých vzťahov, ľudskosti :)

Už je to tady

(Jan Ištvánek, 8. 5. 2014 23:35)

Již v 90sátých letech jsem říkal, že musí přijít nový, jiný systém. Kapitalismus skončil, stejně jako socialismus. Někteří si myslí, že to není možné - tato vize budoucnosti mi plně vyhovuje. Většina práce se dnes dělá jen kvůli penězům a ty ve velké míře hradí energie. Volná energie dokáže lidem dát více volnosti. Když začnou věřit v Boží řad, zbaví se strachu a pak začnou žít opravdový život, hodný člověka.
Věřím, že takový život je nejen možný ale i nutný. 64TH0