Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKRZE SEBE ZMĚNÍM TEBE a dotknu se nebe

5. 10. 2013

8.jpgMnoho z nás chce změnit svět, protože se nám nelíbí, jak vypadá.

Ke změně se nabízí mnoho nástrojů. Můžeme vyjít do ulic a protestovat. Můžeme založit sdružení, které si vytyčí proti něčemu bojovat. Můžeme si vytisknout letáky a rozdávat je lidem, aby se probudili. Můžeme pořádat kurzy, přednášky a besedy na téma změna společnosti. Můžeme založit internetovou stránku a šířit skrze ní osvětu. Můžeme se za změnu modlit.

Anebo, ať spolu s výše uvedeným anebo bez něj, můžeme začít měnit sami sebe. Každý den, každou hodinu a každou minutu můžeme věnovat tomu, abychom měnili sami sebe k lepšímu. Není to otázka říct si a změnit se, je to o říkat si a měnit se, pořád, bez ustání, dál a dál a dál. Pokud to poctivě děláme, zjistíme, že už nám zbývá opravdu málo času na tisknutí letáků, boji proti něčemu, účastnění se besed atd. Je to alibistické uzavření se ve svém kukle a ignorace vnějšího světa? Možná. Možná ale taky ne.

Když půjdu do ulic a budu mluvit o lásce, duchu a světlu, možná tím někoho inspiruju (a možná taky ne), ale během této aktivity můj vlastní vývoj bude trochu stagnovat. Když místo toho využiju svůj čas poctivou prací na sobě, udělám určitě větší krok. Díky této práci na sobě se budou zvyšovat moje vibrace, očišťovat moje záření, láskou plnit moje duše. Pak můžu celý den žít v nenápadné tichosti svůj život uprostřed rušného velkoměsta a měnit jeho strukturu nepozorovaně z toho nejvnitřnějšího vnitřku. Rušivé a nízké vibrace kolem se mi stanou nejlepšími trenéry mé vnitřní práce a moje stále rostoucí a sílící vyzařování bude pozitivně působit na květiny, stromy, vzduch, lidi a zvířata kolem mě. Svojí neviditelnou energií budu automaticky a bez jakéhokoliv snažení „pohánět“ ostatní k tomu, aby se také vydali na svou vnitřní cestu za světlem. Moje duše bude jako člověk s nakažlivým záchvatem smíchu, kterého postavíte uprostřed vážný, šedivý, zamračený dav lidí. Nakažlivé vibrace smíchu nakazí lidi kolem mě a ty se začnou smát a začnou samovolně rozesmívat ty další, ode mě vzdálenější. Asi ne všichni dostanou záchvat smíchu, ale nakonec ani jedna tvář nezůstane vážná, někteří se budou usmívat, někteří smát a někteří řvát smíchem.

Můžu nadávat na zprávy, média, vlády, korporace…

Anebo můžu vyhodit z okna televizi, z novin si udělat papírovou čepici, politice nevěnovat ani minutu měsíčně a přestat toužit po nesmyslech, které stejně nechci a už vůbec nepotřebuju. Můžu udělat ze svého domova chrám plný míru a lásky a zvát do něj ty, které mám rád. Můžu zamést chodník před svým domem a usmát se na souseda. Můžu zavřít bránu, kterou do mojí hlavy proudí miliardy zbytečných, nesmyslných, zkreslených a negativních informací a můžu se naučit hledat sám v sobě. Pomocí PRAVIDELNÉ a disciplinované meditace můžu zjistit, že tak jako existuje internet v tom vnějším světě, existuje duchovní informačně-energetická síť prostupující celý vesmír, proti níž je náš internet ubohý hybrídek.

Můžu v sobě nalézt mír a den za dnem ho prohlubovat a zesilovat, aby jím nic nemohlo otřást, a pokud přeci jen otřese, abych ho znovu zase nastolil. Svým myšlením, mluvením, chováním a vyzařováním můžu natolik změnit svojí auru, že v její přítomnosti změkne i ten nejtvrdší kámen.

Skrze sebe, můžu změnit tebe a celý svět.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:-)

(Martina, 17. 4. 2016 20:18)

Velmi inspirující článek...musím se vším naprosto souhlasit :-)

...

(Honza, 10. 11. 2015 17:08)

Dekuji

Namasté

(Igi, 10. 11. 2015 15:29)

V mládí jsem chtěl změnit svět nyni chci změnit sebe. Tak se píše v přísloví. Děkuji za článek a Namasté.

Skrze sebe zmenim tebe a fotknu se nebe

(Maria, 9. 11. 2015 20:13)

Uzasne ,dakujem a drzme sa vsetci tym smerom ...

Skrze sebe zmenim tebe a fotknu se nebe

(Maria, 9. 11. 2015 20:12)

Uzasne ,dakujem a drzme sa vsetci tym smerom ...

To je tak úžasná věta

(Jana, 9. 11. 2015 14:02)

Nádherný článek, cítím jak s těmi slovy souzním, pro mne dost dobré, děkuji autorovi, nadpis mne úplně fascinoval

Poděkování

(Adéla, 17. 5. 2014 12:34)

Pěkný den,
chci Vám poděkovat za články, není náhodou, že jsem na ně dnes narazila, když se chci uklidnit a dodat jste mi tím odvahu, Vaše články jsou jako balzám na duši, děkuji za ně! :)

Re: Poděkování

(Dana, 9. 11. 2015 11:37)

Děkuji je to napsané pravdivě snažim se tak žit a myslet vdobro a lasku ale v dnešni době je to moc moc težke nekdy sem zoufala jak se k sobě lidi chovaj a tzo mně trapi jaka je faleš snažim se bit nad věci ale je to težke opravdu a tak volam andělě na pomoc at mně vedou a davaji mi silu to zvladat abych bila tim čim sem mam rada všechny i ti co mi ubližuji bo laska je nejsilnejši a věřim tomu děkuji z celeho srdce

opravdové ticho

(Drahuška, 1. 5. 2015 21:42)

Tohle se mi opravdu líbí a právě jsem na cestě k této vnitřní síle, jsem sice jen na začátku, ale už teď vím, jak často jsem plýtvala energií a ještě plýtvám, když chci měnit druhé. Věřím, že až se dostanu plně k sobě, zavládne teprve to pravé "ticho". Jak jsem ale řekla, zatím jsem ještě na začátku, vše co se učím zatím vnucuju ostatním a často si neuvědomím jak mrhám svou energií. Teď mě napadá, že je to jako s jídlem, když něco takového uděláte (sníte), všimněte si jak se potom cítíte, jestli jste unavení, právě jste snědli něco, co vám sebralo energii. Na všechno tohle ale málokdy člověk stačí sám, proto vřele doporučuji vyhledat vhodné terapeuty nebo terapeuta a nečekat zázraky po prvním sezení, k tomuto je zapotřebí mnohem více času, protože tohle je tak nejkrásnější cesta, kterou stojí za to jít.

Krásne napísané

(Monika, 26. 4. 2015 6:58)

Ďakujem za krásne slová...WWMIX

super

(Thom, 25. 4. 2015 22:36)

Děkuji a plně souhlasim.
www.facebook.com/mydeti

Ano

(Janka, 28. 10. 2014 17:28)

Srdce a duše plesá, děkuji , souhlasím.

úžasný

(Terka, 27. 10. 2014 12:20)

Přeji Vám všem krásný den <3

Je tak dál

(Jirka, 26. 10. 2014 19:45)

Děkuji za hodnotná a pravdivá slova. Ano u sebe začíná cesta. Jediná cesta, která vede ke světlu. Je fajn, že mi to někdo připomenul.
Přeji krásné dny všem.
Jirka www.clovicilasky.cz