Jdi na obsah Jdi na menu
 


Knihy

diar.jpegDiář pro duši je diář s jednou stránkou na každý den. Každý měsíc má své určité téma a každý den obsahuje jednu afirmaci, úkol nebo otázku k zamyšlení. Diář je koncipován tak, aby svého majitele přiměl vědomě přemýšlet sám nad sebou a svým životem. Je to takový osobní terapeut do batohu či do kabelky. Doufáme, že se vám bude líbit a váš rok díky němu bude pestřejší, bohatší a hlavně vědomější. Diář je univerzální, proto se dá použít v jakémkoliv roce.

 

opovaz.jpegBýt sám sebou je ta nejpřirozenější a zároveň nejtěžší věc na světě. Abychom mohli být plně sami sebou, musíme nejdříve odstranit mnoho vrstev nánosů, které na naše skutečné JÁ nakladly rodina, výchova, škola a nakonec i celá společnost. Ve svém vlastním životě i během mnohaleté terapeutické praxe zjistili autoři této knihy, co nejvíce lidem brání být sami sebou, a vytvořili univerzálního průvodce k cestě osobní autentičnosti a vnitřní svobodě.

 

uprdelismus_oba--lka_2d.jpgUPRDELISMUS - životně důležitá schopnost mít u prdele vše, co není podstatné, tj. téměř vše, co dnešní společnost za podstatné považuje.

UPRDELISTA - člověk, který žije s lehkostí a humorem, nebere sám sebe příliš vážně, denně se raduje ze života a má u prdele to, co většina lidí považuje za životně důležité.

Upozornění: Uprdelista není lezodpovědný a lehkovážný, plné své světské úkoly poctivě a svědomitě, jenom se u toho netváří tak, jako by zachraňoval planetu.

KOUPIT ZDE

 

mot-denik.jpgAť už chcete psát příběh svého života, poznamenávat si zážitky z cest, vytvářet si seznamy úkolů, receptů a úspěchů nebo prostě potřebujete místo na své kreativní nápady, plány a sny - tento deník je vhodný pro každou příležitost! S krásnými ilustracemi a inspirativními afirmacemi bude vaším ideálním společníkem, který vám každý den vykouzlí úsměv na tváři.

KOUPIT ZDE

 

 

cezsebazmenimteba-obalka_cz.jpg

Jediný způsob, jak můžeme opravdu změnit svět, je změnit sami sebe. A to nejsnáze uděláme tak, že změníme nejdříve své myšlenky. Tato drobná knížka vám pomůže se každý den na chvíli zastavit a podívat se na všechno z trochu jiné perspektivy. KOUPIT ČEŠTINU

 

cezsebazmenimteba-obalka_sk.jpg

Jediný spôsob, ako naozaj môžeme zmeniť svet, je zmeniť samých seba. A najľahšie to urobíme tak, že najskôr zmeníme svoje myšlienky. Táto útla knižka vám pomôže každý deň sa na chvíľu zastaviť a pozrieť sa na všetko z trocha inej perspektívy. 

KOUPIT SLOVENŠTINU

 

pripomen-si-kazdy-den-cover.jpg

Udělejte si radost krásným zápisníkem plným inspirujících afirmací od Jana Menděla, autora knih Cesta ven ze šíleného světa a Afirmace.

Koupit ZDE.

 

 

 

 

 

 

cesta-ven-predni-strana.jpgŽijeme ve světě, kde je stále težší uchovat si psychické zdraví a vnitřní rovnováhu. Mnoho lidí se proto začíná odklánět od hektického a  materialistického životního stylu a  snaží se vést alternativnější a duchovnější způsob života. Tento přechod ovšem není zdaleka jednoduchý, neboť ezoterika se za poslední roky stala velmi populární a  lukrativní oblastí, která je plná často protichudných směrů, rozporuplných názorů a  scestných učení. Vyznat se v  nich, neztratit se a najít si svou zlatou střední cestu není vůbec snadný úkol. Knihu lze koupit ZDE nebo v jakémkoliv kamenném knihkupectví.

 

afirmace-cover-final.jpgJan Menděl založil v roce 2010 facebookovou stránku Afirmace, na kterou každý den vkládá nějaký text k zamyšlení. Během posledních 7 let stránka posbírala 40 000 členů a stala se velmi oblíbenou. Pravidelní odběratelé afirmací opakovaně prosili autora, aby své nejlepší afirmace vydal knižně. On jejich přání vyhověl a výsledkem je tato krásná dárková kniha plná textů, které mají sílu vám zlepšit náladu, poradit či pomoct najít odpovědi na otázky, které zrovna řešíte.

Knihu je ideální mít na nočním stolku a každé ráno ji otevřít na nějaké straně pro "myšlenku dne". Díky svému osobitému formátu je též výborným dárkem.

Knihu lze koupit ZDE nebo v jakémkoliv kamenném knihkupectví. (Pro Slovensko klidněte ZDE.)